Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Седял си един цар в тронната зала и чул през прозореца викове: "Айде на хубавите ябълки-и-и-и!"
    Погледнал - един старец с каруца продава ябълки, а наоколо - тълпа купувачи.
    Прияли му се и на царя от плодовете, викнал първия министър и рекъл: "На ти пет жълтици, бягай да ми купиш ябълки."
    Първият министър викнал последния министър и му рекъл: "На ти четири жълтици, бягай да купиш ябълки."
    Последният министър викнал церемониалмайстора и му рекъл: "На ти три жълтици, бягай да купиш ябълки."
    Церемониалмайсторът викнал шефа на стражата и рекъл: "На ти две жълтици, бягай да купиш ябълки."
    Шефът на стражата викнал един стражар и рекъл: "На ти една жълтица, бягай да купиш ябълки."
    Стражарят излязъл и спипал стареца за яката: "Хей, какво си се развикал? Тука хан ли е или царски дворец? Марш оттук, ябълките се конфискуват."
    Върнал се стражарят и рекъл: "Ето, шефе, добра далавера. За една жълтица - половин каруца ябълки."
    Шефът отишъл при церемониалмайстора: "Ето, значи, за две жълтици един чувал ябълки."
    Церемониалмайсторът отишъл при последния министър: "Ето, за три жълтици една торба ябълки."
    Последният министър отишъл при първия министър: "Ето, за четири жълтици половин торба ябълки. Какво да се прави, началство, инфлация."
    Първият министър се явил при царя: "Ето, ваше величество, както заръчахте - заповядайте пет ябълки."

Седи царят в тронната зала и мисли: "Пет ябълки - пет жълтици. Една ябълка - една жълтица. И народът ще се скъса да купува. НА ТОЯ НАРОД ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ!
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Сери когато грей луната,
      и във екстаз си брой лайната,
      които, като нежна прежда,
      гъза ти мазен произвежда...

-----------------------------------------------

Две лайна се срещат:
      - Къде бе, лайно? - пита едното.
      - Отивам по една далавера. Много пари ще падат!
      - Ами може ли и аз да дойда?
      - Ела!...
      Вървят си двете лайна и срещат трето лайно:
      - Къде бе, лайна? - пита третото лайно.
      - Отиваме по една далавера. Много пари ще падат!
      - Може ли и аз да дойда?
      - Идвай...
      Вървят си трите лайна и срещат една диария:
      - Къде бе, лайна?
      - Отиваме по една далавера. Много пари ще падат!
      - Ами, може ли и аз да дойда?
      - А-а-а, не! Tая работа е само за корави пичове...

------------------------------------------------------

Всеки може да пикае по пода. Бъди мъж! Осери тавана!
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Миналия месец бях в една фабрика за производство на лютеница, сега вече не ям лютеница.
        Миналата седмица бях във фабрика за производство на пастет, сега вече не ям пастет.
        Тази седмица ме канят в един Винпром,за нищо на света няма да отида!
        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Малкия Джо влязъл в една кръчма, извадил от джоба си едно лайно и казал с висок глас:
          - Ей, момчета, вижте какво щях да настъпя!
          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• От имейла на съпорта

1. Вчера си купих iPhone, отварям сайта и го няма никакъв. Нито анимации, нито нищо?! Моля да го оправите!

2. Отново имам проблеми със сайта – пощата ми не работи!

3. Може ли да ми програмирате нов адрес на сайта – този е прекалено труден и хората не могат да го запомнят?

4. Възможно ли е сайта да има втори, по-тъмен дизайн, и да се програмира така, че когато се гледа на по-светъл монитор дизайна да се сменя с тъмния вариант?

5. Искам да сложим падащи снежинки на първа страница!

6. Вчера качвах съдържание от администрацията на сайта, но без да искам натиснах изтрий и потвърдих изтриването… можем ли някак си да го върнем?

7. Paste-нах текст в администрацията, записах страницата и като реших да я видя – цялата се е разместила!

8. А каква ще е цената ако сайта е без база от данни, само с администраторски панел?

9. Според мен езикът, с който сте програмирали страниците е неразбираем за Google!

10. Програмирайте го така, че всички полета да са задължителни, пък който не иска няма да ги попълва!

11. Може ли формата за е-мейли в сайта да се програмира така, че да получаваме мейлите съобразно работното време на секретарката ни?

12. Може ли да програмирате човекът на снимката да се движи?

13. Сайтът не се вижда на Internet Explorer 5, а всички в офиса сме с него – как ще ме убедите, че никой, не го ползва – само тук сме 5 човека!

14. Искам да ми заложите кодовете за думички в Google

15. Напишете сайта така, че да станем първи в Google

16. Не знам как работи при вас, но при мен сайта не работи! Влизам, точно в полето под Google пиша името на сайта и не ми излиза!

17. Когато мина върху някой бутон от сайта се показва ръчичка, нали? Ок! Може ли тази ръчичка да е женска, с маникюр и лак?

18. Добре де, аз в нас за какво го имам този компютър и не го ползвам за собствения си сайт, ами трябва да плащам хостинги?! На какво толкова сте го програмирали, че иска специален софтуер?

19. Ако спрем анимациите от сайта това означава ли, че спираме и флаша?

20. Желая сайта да е на не повече от един език, за да не затормозяваме Google!

21. Сайтът ми не работи! Когато съм в началната страница и натисна бутон „Назад“ ме праща в друг сайт!

22. Искам когато пуснат сайта си да ги виждаме през техните уеб камери. Само така ще знаем дали са доволни от видяното!

23. Ще може ли да добавите нещата без да ви давам достъп до сайта?

24. Ставката ви за програмиране на час е приемлива, стига работата да не е повече от час.

25. Може ли да го направите така, че когато някой копира съдържание от сайта ни и го пейстне в неговия, това съдържание да води към нашия сайт?

26. Добре де! Какво значи „Трябва да програмираме дизайна“?! Той си е готов, само направете бутоните да се кликат и това е!

27. Търсачката им е същата като в нашия сайт. Може ли да я промените някак за да не кажат, че крадем от тях?

28. Ако направите сайта ни да работи според работното време на офиса това ще намали ли разходите ни за хостинг?

29. Иска ми се да направим нещо като Фейсбук, но по-добро!

30. Искаме за всяка страница от сайта да има възможност да се изтегли като презентация на PowerPoint за да може по този начин посетителите ни да има как да я четат на техните компютри.

31. Защо просто не промените файла да не е .DOC, а .PHP или каквото ползвате и готово!

32. Сайта трябва да е на 9 езика: Български, Турски, Румънски, Английски……

33. Не трябва да има две еднакви страници в сайта! Искам всяка да е уникална сама по себе си!

34. Първо програмирайте нещата както смятате за добре, а после ще уточняваме какво да се промени.

35. Като прикачен файл към този е-мейл ви изпращам заданието. Моля, върнете ми копие на е-мейла, защото това е единственото копие на заданието, с което разполагам.

36. По празниците ще почиваме. Може ли автоматизирано да се появяват някакви неща в сайта колкото да не изглежда, че не сме на работа? Примерно да вземаме някаква информация от някой друг сайт и да я слагаме автоматично при нас?

37. Очаквах, че за тази цена ще програмирате някакви статистики конкретно за нашия сайт, а не да ползвате готовите Google Analytics!

38. Ок, казвате, че тук ще има линкове. Възможно ли е да са хиперлинкове?

39. Ако проведете кратко обучение дали жена ми няма да се справи с поддръжката на сайта?

40. Нашите клиенти са добре образовани хора. Те няма да стоят и да си губят времето с четене на блогове или гледане на видеа. Нека добавим чат в сайта.

41. Сайтът не работи, не мога да ви пратя и е-мейл, нито мога да вляза в Google за да ви намеря фирмения телефон. Затова ви звъня на личния да направите нещо по въпроса!

42. Добре, след като вече сте правили администраторски панел на други хора, защо не ползваме наготово него за моя сайт. Така няма да Ви се наложи да правите нещата наново, а аз няма да се наложи да плащам допълнително за тях.

43. Видях офертата. От нея разбирам, че работите на час. Въпросът ми е за колко време максимално бързо можем да направим сайта? Примерно ден?

44. Не може ли, когато някой влезе в сайта, всички страници да се прехвърлят на компютъра му за да може да го гледа, когато няма Интернет?

45. Можем ли да сложим на сайта една цъкачка да цъка отзаде? (таймер)

46. Един добър програмист би свършил работата за 2 пъти по-малко време… да не си натоварен(а) и с други поръчки?

47. Когато изпратя уеб сайта си на е-мейл се разваля. Ще ти изпратя пример да видиш за да го оправите.

48. Директно вземете администрацията на Facebook – достатъчно опции има, свикнали сме й, и е напълно безплатна

49. В сайта една от страниците беше със стара информация и я изтрих от компютъра си, но след няколко минути отново я набрах и тя пак беше там! Вече за четвърти път я трия, но после пак се появява!

50. Добре, а това така ли ще излиза както го виждаме?

51. Докато правите сайта нека сложим една страница в процес на разработка с бутони: за нас, услуги, партньори, оферти и контакти.

52. Гледах кода и видях, че всъщност в него има доста логика, дори е елементарен!

53. Искам сайта да прилича на Google. Едно към едно, с разликата, че търси в нашето съдържание!

54. Трябва всеки път, когато един и същ човек влезе в сайта да вижда различни неща. Така винаги сайта ще му бъде интересен и няма да му омръзва!

55. Нека започнем отнякъде – първо да ми програмирате сайта без опции, а после постепенно ще преценяваме кое ни трябва и ще добавяме опции една по една. Колко ще струва само базов сайт без опциите?

56. Може да залъжете с някакъв хак бутонът за Facebook „Харесва ми“ да стане с една идея по-голям и с една идея по-червенеещ?

57. Искам, когато влязат в нашата фен страница във Фейсбук, целия екран да се затъмни и през една пукнатина от него да излезе една мацка. Ние сме избрали момичето – ще я запишем. Караме я да целуне монитора и да изчезне.

58. А… извинявай, забравих, че искаш пари за подобни неща. Ще ги оставим за следващия ъпдейт тях…

59. Не знам как искам да е като функционалност, но веднага мога да ти кажа как не искам да е!

60. Програмирайте го на Web 2.0. Искаме да сме в крак с модата, все пак това е „лицето“ ни пред нашите клиенти, а те са грамотни хора и ще разберат ако сайта е изостанал!

61. Програмирайте сайта така, че когато посетителят кликне на някой линк, този линк да се скрива за него, за да може човекът да разбере, че вече е посетил тази страница.

62. Направих си сайта на Word и го конвертнах като HTML. Ще може ли само да го конвертнете в WordPress?

63. Къде да напиша тези „потребителско име“ и „парола“, които сте ми пратили?! В адреса виждам само две полета и думи на чужд език!

64. Може ли потребителите да диктуват какво да се попълни във формата?

65. Не става ясно как реагира чекбокса при клик. Това може да уплаши хората и да не искат да го ползват. Може ли да го замените с нещо по-разбираемо, което да не е толкова стряскащо?

66. Сайтът не се вижда изцяло под по-къси, но по-широки монитори. Една част от дължината на сайта се загубва при този тип монитори и хората трябва да го придърпват надолу.

67. Сайтът ми трябва само за първата седмица от септември. Заради една седмица да платя толкова пари за разработка няма как да стане!

68. Направете формата да изпраща е-мейли, които не могат после да се препращат

69. Програмирайте го така, че да продава!

70. Когато отворя PDF-а от сайта го виждам на 147%. Моля да го направите да се вижда на 100%.

71. Може ли стрелката на мишката да се извърта ако посетителят е левичар?

72. Не може ли да разработите скрипт, който да взима съдържание от други сайтове и да го поставя автоматично в нашия?

73. Добре сте разработили сайта, но установихме някой сериозни проблеми със сигурността. Примерно в момента всеки текст и всяка снимка могат да се откраднат!

74. Направете ми 10 диска със сайта. Да включва и администрацията му с еднакви име и парола за всички дискове!

75. Нека преминаването от една страница в друга да е плавно като в PowerPoint!

76. Моля сменете цвета на маркера в Google Maps с цвета на нашето лого!

77. Email от Програмист: – Може ли да ми дадете данни за достъп до cPanel
            Отговор от Хостинга: – Готово

78. Ако може, когато не кликат на банерите, банерите да се кликват сами.

79. Чух, че имало някаква програма или начин да се вижда от коя институция се влиза в сайта, може ли да го проверявам някак?

80. Има ли някаква възможност да се стопира спама, който е ужас и ми трябва много време да го чистя от коментарите?

81. Здрасти! Къде ви е онова момченце дето ви е като програмист?

82. Сайтът зарежда прекалено бързо – все едно нямаме какво толкова да покажем на хората!
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Ма къв фейс бе, къв фейс?

http://video.data.bg/24/114505
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• http://www.dnes.bg/cars/2011/08/22/k...an-juke.127003
                ...

Comment

• Само в българския език има:
                  - израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната. Това е изразът: "Най ми се е.е, ама по ми се пие".
                  - израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А не, бе!"
                  - има израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена - минало, настояще и бъдеще: "Ей ся ти е.ах майката!"
                  - има дума с три предлога - ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ!
                  - има дума, която е средна степен на глаголите "капе" и "тече" - "Църцори".
                  - има дума, с всеобхватно значение - "Такова"...
                  - има пет сравнителни степени - далеч, по-далеч, най-далеч, на майната си и на гъза на географията..
                  0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                  Автогаз сервиз-
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Блондинка си кара колата из града и на един светофар малко циганче почиства предното стъкло на колата. Платила му едно левче, но на следващия светофар гледа пак същото циганче и пак чисти! Когато видяла циганчето и на третия светофар отворила стъклото и го попитала:
                    - Ще ти дам десет лева, ако ми кажеш как успяваш да си преди мен на всеки светофар?
                    - Како, ако ми дадеш двадесет лева, ще ти кажа как да излезеш от кръговото движение!
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Между шефове

Двама шефове си говорят.
                      - Какво прави готината ти секретарка?
                      - Уволних я. Извъртя ми страхотен номер. Един ден влизам в кабинета си, а тя ме посрещна с мила усмивка – „Имам една страхотна изненада за вас, Шефе!“ и излезе. След малко се появи цялата ми дирекция на вратата, колегите носят цветя, бонбони, коняци и скандират:
                      - Честит рожден ден, господин Директор …
                      - Е, и какво лошо има в това?
                      - Ами, аз вече се бях съблякъл…
                      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                      Автогаз сервиз-
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Журналист взима интервю от директора на лудницата:
                        - Как разбирате, дали пациентът е здрав, за да го изпишете?
                        - Имаме стандартен тест. - отговаря директорът. - Пълним една вана с вода и слагаме чаена лъжичка и черпак до нея. А след това караме пациента да излее водата от ваната. Журналистът се усмихва и казва:
                        - И нормалният човек взима черпака, нали?
                        - Не - отговаря директорът. - Нормалният човек изважда тапата.
                        Only the best is good enough!
                        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
                        ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

• По новините съобщават, че България е на второ място в света по количество употребяван алкохол. Семейство гледа новините и жената поглежда критично съпруга си, който тъкмо си налива ракия. Той я поглежда навъсено й казва:
                          - К'во ме гледаш, правя каквото мога!
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
                            1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
                            2. В магазина има 6 етажа, като КАЧЕСТВОТО на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
                            3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
                            4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
                            Една жена решила да посети същият този „МАГАЗИН ЗА МЪЖЕ”, за да си намери половинка.
                            След като прочела на входа на първия етаж табелата: „МЪЖЕ, КОИТО ИМАТ РАБОТА” - тя веднага се качила на втория етаж.
                            Табелата на втория етаж гласяла: „МЪЖЕ, КОИТО ИМАТ РАБОТА И ОБИЧАТ ДЕЦАТА”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „МЪЖЕ С РАБОТА, ОБИЧАЩИ ДЕЦАТА И НЕОБИКНОВЕННО КРАСИВИ". „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж.
                            Там висяла табела: „МЪЖЕ С РАБОТА, КОИТО ОБИЧАТ ДЕЦАТА, ОСЛЕПИТЕЛНО КРАСИВИ И ПОМАГАЩИ В КЪЩИ”. - Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя! Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж.
                            Надписът там бил: „МЪЖЕ, ИМАЩИ РАБОТА, ОБИЧАЩИ ДЕЦАТА, С ОСЛЕПИТЕЛНА КРАСОТА, ПОМАГАЩИ В КЪЩИ И МНОГО РОМАНТИЧНИ”. На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак се преборила с чувствата си и се качила на последния етаж.
                            И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само, за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин"!))

А точно срещу този магазин бил открит” МАГАЗИН ЗА ЖЕНИ”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.))

ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Малко да ви залея с култура

1.Е.ах ти майката-закана...
                              2.Е.ало си е майката-нещата се объркаха...
                              3.Е.ем ти майката-прави каквото щеш...
                              4.Е.ааах му майката-учудване...
                              5.Да си е.е майката-супер,хубаво нещо...
                              6.Е.и му майката-не обръщай внимание...
                              7.Бе,да му е.еш майката-я го виж ти...
                              8.Е.а ли му майката-незнам(примерно отговор на въпроса:"Как си?")
                              9.Майката му е.ах-разказах му играта...
                              10.Глей к'во 'убаво детенце,не е ли да му е.еш майката!?

---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

В едно село имало едно много бедно семейство дет са изхранвало само от млекото на една крава. Един ден кравата умрела и майката отишла при кмета да сака пари за нова . Дал им той и она отишла при най-големия си син и го пратила в града за крава. Тръгнал той, по пътеката минувала през горъта и изведнъш от некаде изкочила перверзната фея и му дума:
                              - Колко тека моеш да ми напраиш?
                              - 5 - рекъл нашиа.
                              - Ми добре, отврънала тя. Ако ми напраиш 5 ти даам двойно парите. Ако не моеш ша ти ги зема и тия . Почнал той един… два…. три… и така четири. Не можал повече. Взела му парите тая мъстия и той са врънал у селото. Казал на техните че затрил парите.
                              Майка му отишла па при кмето. Молила са, ревала…
                              Дал им пари с много зор и уговорки и она пратила средния си син за крава.
                              Минува той през гората и гледа и той перверзната фея.
                              - Колко тека ша да ми напраиш?
                              - 10 - казал той.
                              - Ми добре тогава аре да та вида. - Ако ми направиш 10 ти давам тройно парите. Ако не моеш ша ти ги зема до стотинка.
                              Почнал той… един….два… и така до деветия.
                              Не можал повече. Взела му она парите и той са прибрал у тех , а там … бой… викове , скубане по мишниците , гюронтия голема. Майка им за трети път отива при кмета.
                              - Кмете, дай неко лев! Теа мойте простаци… така и така…
                              Дал й той пари.Тя ги дала на най-малкия син и он тръгнал за крава…
                              Минава малкия през горъта и гледа перверзната фея .
                              - Ми тизе колко тека ша ми напраиш бе маничкия-питала го феята?
                              - 25 - отврънал .
                              - Ми добре. - отврънала тя. - Ако ми ги напраиш 25 ти давам четворно парите. Ако не моеш ти ги зимам.
                              Почнал той… един….два… три… пет… десет… 15…. 20 …. 25… 30…
                              - А стига бе еееей - викнала феата…..
                              - Стига ли - майки ти де.а недоклатена - сеги ша ти покажа от кво умре кравата! DDDDDDDDDDDDDD

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:50 ----------

безалкохолната бира е първата крачка
                              към надуваемата жена

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:51 ----------

Значи, действието се развива в едно от частните радиа в Каспичан. Върви някаква радио-игра, в която слушател трябва да предложи най-оригиналната употреба на дума, която я няма в речника (големия Български тълковен, един такъв тъмнокафяв, ако се сещате). Наградата е екскурзия до Слънчев Бряг. Предаването върви доста скучно до един момент, в които се обажда някакъв байно:
                              - Алоо, радиото ли е?
                              - Да радиото е - отговаря радиоводещия - коя дума ще
                              предложите?
                              - Ами думата е "Тиго".
                              - "Тиго"? Момент така - чува се прелистване на голям тълковен речник - тиго,тиго... Няма такава дума! И сега, за голямата награда - екскурзия до Слънчев Бряг - какво изречение ще предложите с тази дума?
                              - Ми... Тиго нав.а у га.о!
                              Радиоводещия прекъсва линията, и след 5 секунди гробна тишина пуска музика. Предаването продължава да върви, обаждат се разни лелки със тъпи предложения,обажда се един дядо да каже, че оня, предния байно, е комунист,но общо взето - скука. И три минути преди края на предаването се обажда поредния....
                              - Алооо?
                              - Добър ден, приятно ми е да ви чуя - веднага реагира водещия - коя дума ще предложите за участие в играта?
                              - Ми... "Пасъм"!
                              - Момент така - прелистване на тъмнокафявия речник.... - не, няма я! За екскурзия до Слънчев Бряг, какво изречение ще предложите?
                              - Ми... Пасъм аз бе, тиго нав.а у га.о!

---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:52 ----------

Един човек имал запек, ма много зверски запек. Одил на кви ли не доктори, изследвания кръв, ехографи - и нищо. Не могат да кажат кво му е и те така. ЖиПи-то се видел у чудо кво да ги прави и накрая му казал:
                              - Сваляй гащите да погледнем от другия край на хранителната верига кво става!Оня свалил гащите и оттам изскочила една паламарка(УЙ) дълга ча до колене та и два пръста по надоле..
                              Доктора са постреснал, ма после са почесал и питал:
                              - Абе ти като седаш на тоалетната чиния да са напъваш, тоа дзвер през крака ли си го провесваш навънка или между краката и у чинията да си виси?
                              - Па между краката и вътре - отговорил човечеца.
                              Доктора го плеснал по гръбината и казал:
                              - Нищо ти нема, гъзът ти саа наплашил!

Мисля че съм ги поцензурирал. Извинявам се на модедарора
                              Last edited by bate_Boyko_bate; d.m.y г., 16:12.

Comment

• Взели един хамелеон и го сложили върху жълто парче плат - хоп, той пожълтял целия! Взели го пак и го поставили върху червено парче плат - веднага почервенял! Поставили го върху зелен плат - веднага станал зелен.

Накрая взели парче плат на шотландско каре, поръсили го с разноцветни конфети и лентички и сложили на него хамелеона. Тогава той бавно вдигнал поглед и рекъл:
                                - Ааааабе що не си ... майката.
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X